Střešní okna Langer jsou vyráběna ze smrkových vrstvených lepených hranolů vysušených na 11-12% vlhkosti. Smrk zvýrazňuje a podtrhuje krásu dřevěného masivu. Na rozdíl od borovice si uchovává barevnou stálost a při dnešních kvalitních nátěrových hmotách je schopen tyto impregnační látky lépe vstřebat a o to více zvýšit odolnost dřeva. Tato technologie zaručuje tvarovou stálost a vynikající tuhost výrobku.

langer_plus_2

 

Povrchová úprava

Základní impregnace je provedena hloubkovým mikromolekulárním napouštědlem na dřevo s přísadou speciálních aditiv, které zamezují tvorbě plísní a jsou odolné vůči dřevokaznému hmyzu. Vrchní silnovrstvá lazura je prováděna vysokotlakou metodou s vynikající odolností vůči vodě a povětrnosti. Lazura obsahuje UV filtr proti slunečnímu záření. Vrchní silnovrstvá lazura je prováděna vysokotlakou metodou. V základní ceně je okno opatřeno bezbarvou lazurou.

 

цвета

 

Zavírání a těsnění

Ovládání okna je velice pohodlné, v horní nebo dolní části okna je umístěna jedna klika, která zaručuje dokonalé a těsné uzavření okna. Systém dvoupolohového uzávěru umožňuje přivětráváníi při zavřeném okně.

Nové dvojstupňové silikonové těsněníi zaručuje vynikající spárovou průvzdušnost, dle zkoušek Státní zkušebny Zlín v nejvyšši třídě 4. Odtok případné kondenzační vody je zajištěn termokompenzačním systémem, který je umístěn ve spodní části okna.

Kovové antikorozní panty zaručují stabilitu a polohovatelnost okna při různém úhlu otevření.

 

tesneni2         

 

 

Lemování

Lemování pro rovnou krytinu (šindel, eternitové šablony, falcovaný plech)

Lemování pro profilovanou krytinu (tašky, vlnitý eternit)

Lemování v sestavách umožňuje nepřeberné množství variant osazení oken. Možnoti seskupení doporučujeme bezplatně konzultovat s našimi obchodními zástupci.

lemovani1lemovani2             

vzorniklemovani_big

 

 

Naše obchodní podmínky naleznete ZDE